• Rijbewijs beschermfolie
    Rijbewijs beschermfolie

    Geschikt voor elk rijbewijs vanaf 2006
    (universele pasvorm voor alle modellen)
    Bescherm uw identiteit met PassProtect voor het rijbewijs!PassProtect beschermt uw persoonsgegevens bij het maken van een scan of kopie van uw…

    € 9,95

Bestel de PassProtect beschermfolie voor uw rijbewijs!

Uw identiteit

Zorgvuldig omgaan met uw identiteitsdocument en persoonsgegevens is belangrijk om identiteitsfraude te voorkomen. Met een kopie of scan van de volledige gegevens op uw paspoort, identiteitskaart of rijbewijs kan fraude gepleegd worden op uw naam. Fraudeurs kunnen producten (online) kopen, huurcontracten aangaan, bankrekeningen openen, leningen afsluiten of online gebruik maken van uw persoonsgegevens.

Wat is PassProtect?

PassProtect is een speciaal ontwikkelde transparante beschermfolie voor in of op uw identiteitsbewijs. De beschermfolie is blijvend afneembaar en terug te plaatsen op het identiteitsdocument waarbij het geen (lijm)resten achterlaat. Bij gebruik van PassProtect zijn belangrijke identiteitsgegevens, zoals pasfoto en Burgerservicenummer (BSN), niet volledig zichtbaar. Met PassProtect is een kopie van uw identiteitsbewijs beter beschermd tegen fraude en blijft identificatie mogelijk.

Wie mag een kopie of scan maken van uw identiteitsbewijs?

In de Nederlandse wetgeving en Europese AVG (Algemene verordening gegevensbescherming) is vastgelegd welke organisaties om een volledige kopie van uw identiteitsbewijs mogen vragen. Een overheidsinstantie, notaris, bank, verzekeraar, casino en uw werkgever(s) zijn hiertoe gerechtigd. Overige organisaties, bijvoorbeeld een school, hotel, camping of garage volstaan met het noteren van het documentnummer of enkel het controleren van uw identiteitsbewijs. Indien toch om een volledige kopie wordt verzocht, bescherm dan uw identiteitsbewijs met PassProtect!

 

© 2020 - 2024 PassProtect | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel