Bescherm uw database beter tegen identiteitsfraude

Een database hack of datalek kan vervelend uitpakken als de buitgemaakte persoonsgegevens worden gebruikt om fraude mee te plegen. Niet alleen persoonlijk leed, maar ook een schadeclaim en zelfs imagoschade kunnen het gevolg zijn. Vanwege de digitalisering van de maatschappij neemt cybercriminaliteit toe en daarmee ook het risico op schade.

PassProtect kan uw organisatie helpen bij het beperken van de risico's als gevolg van een database hack of datalek.

Bedrijven hebben om uiteenlopende redenen identiteitsgegevens van medewerkers of klanten nodig. Vaak betekent dit dat er fysieke kopieën of scans van identiteitsbewijzen worden opgeslagen in de administratie, al dan niet digitaal. Volledige kopieën of scans van identiteitsbewijzen zijn gevoelig voor frauduleus gebruik. In geval van een hack van de database of diefstal uit de fysieke administratie kan dit betekenen dat de organisatie aansprakelijk wordt gesteld voor de schade als gevolg hiervan.

Door gebruik van PassProtect zijn de meest evidente identiteitsgegevens als foto en BSN deels onleesbaar waardoor moeilijker fraude gepleegd kan worden op naam van de persoon in kwestie. PassProtect zorgt er zo voor dat de opgeslagen kopieën of scans van deze identiteitsbewijzen minder interessant zijn voor kwaadwillenden.

Geïnteresseerd in hoe PassProtect uw organisatie kan helpen de veiligheid van uw data te vergroten? Wij informeren u graag over de mogelijkheden, neem hier contact met ons op.

 

 

© 2020 - 2024 PassProtect | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel